Duo

Music as Medicine -forkortet MAM – er en dynamisk duo med Jan Kjær Andersen på sang og guitar og Thorkil Christensen på fem-, seks- og ottestrengede basser.

Det er musik, der rører og rykker publikum. Energi, smukke melodier, stærke tekster, masser af guitar og svingende basspil med fede soloer. Der er garanti for gode historier, humor og masser af dialog med publikum.

Duoen passer til festen, receptionen, kulturhuset, biblioteket, caféen, værthuset, festivalen, klubben, julehyggen, stue- eller havekoncert, butikken, kirken og aktivitetscentret. Inden- eller udendørs. Sommer eller vinter. Og der er naturligvis også musik, der kan danses til.

Jan har skrevet flere end 150 sange, der tager publikum med på rejse rundt i Danmark og den store og forunderlige verden – tiden, vennerne, fællesskabet, glæden – og naturligvis kærligheden. Tjek sangen ‘Et lille stjerneskud’ på Youtube her.

Udover Jans sange er der genhør med gamle kendinge af f. eks. Beatles, Kim Larsen, Gnags og Sebastian.

Duoen består af særdeles rutinerede musikere med mange jobs i kalenderen. Jan Kjær Andersen optræder 50-60 gange i Danmark og Ungarn. Thorkil Christensen spiller udover i Music as Medicine med Soul Vaccination og Kvart i Jazz.