For børn

MASSER AF GUITAR er guitarist og sanger Jan Kjær Andersens show for børn.

MASSER AF GUITAR er en stærk, musikalsk blanding af de elskede børnehits som ‘Mariehønen Evigglad,’ ‘Åh, Abe,’ ‘Æblemand.’ og ‘Hjulene på bussen’ og Jans egne sange som ‘Ved Kilimanjaros fod,’ ‘En panda eller to,’ ‘Tre giraffer på vej til frisør,’ og ‘Babu, babu.’

Med på scenen har Jan 10-20 rekvisitter som aber, æbler, mariehøns, penge, brandbiler, pandaer og flodheste. Børnene kan pege på det, de bedst kan lide, og så bliver det valgte nummer spillet. Ofte med lidt rock på guitaren.

Kom og spil lidt luftguitar! Spørg løs, hop højt, og bland jer i showet!

Børnene og de voksne bliver inviteret til at klappe og synge. Måske endda lidt sang som kanon. Er der fødselsdag, spilles to-tre sange, og der kan evt. laves et specielt vers til fødselsdagsbarnet.

MASSER AF GUITAR til fødselsdagsfesten, børnearrangementet, på legepladsen, biblioteket, i børnehaven, folkeskolens yngste klasser, kulturhuset, butikken eller beboerforeningen.

Aldersgruppe 2-8 år – og selvfølgelig de voksne. Og de kan lide showet:

Nærværende og velkendt børnemusik. Jan fra MASSER AF GUITAR var i kulturhuset Fjordglimt og underholde de små og mindre børn til vores børnefamiliefællesspisning arrangement. Det var meget hyggeligt og han spillede god velkendt børnemusik. Mange sang med og der blev danset, det var en stor succes.
Anmeldt af Pernille Holm Andersen d. 17. maj 2024

“Dejlig og samlende oplevelse for alle i lokalet. Det var meget på børnenes præmisser, som favnede de fleste aldre op til 10 år. Kan varmt anbefales som indslag til børnefødselsdagen.”

MASSER AF GUITAR anmeldt på Eventzonen.dk .

Jan er god til at fange stemninger, improvisere og tale med børnene. Sangene er nøje afstemt til børnenes alder og vil aftalt med dig som arrangør. Det er også muligt at foreslå sange.

I november og december er der selvfølgelig mest julesange på programmet, der så hedder HJERTER TIL JUL, et af Jans numre.

Varighed: 25-60 minutter. Eget sang- og guitaranlæg medbringes. Pris: 1650-3350 kr. Ring 26703681 eller skriv til jan@kjaerandersen.com for mere info.

Simpel sang. For de lidt større børn. Om at bruge sproget ordentligt.
Hjerter til jul. Et lille eventyr om et julehjerte. For alle aldre.

“Perfekt – særligt til de 2-5 årige. Det er nærværende, interaktivt, og ungerne er helt med.”

MASSER AF GUITAR anmeldt på Eventzonen.

Vælg en sang, så går vi i gang!

MASSER AF GUITAR har været rundt i landet til blandt andet Fredericia, Jyllinge, Vallensbæk, Ringsted og Nørrebro.