For børn

MASSER AF GUITAR er Jan Kjær Andersens show for børn.

Det er en blanding af egne sange som ‘Ved Kilimanjaros fod,’ ‘En panda eller to,’ ‘Penge forsvinder,’ ‘Tre giraffer på vej til frisør,’ ‘Babu, babu,’ H. C. Andersens ‘Danse, danse, dukke min’ og børnehits som ‘Mariehønen Evigglad,’ ‘Åh, Abe,’ ‘Æblemand.’ og ‘Hjulene på bussen.’

Med på scenen er 10-25 rekvisitter som aber, æbler, penge, pandaer og flodheste. Børnene kan pege på det, de bedst kan lide, og så bliver det valgte nummer spillet. Ofte med lidt rock på guitaren.

Kom og spil lidt luftguitar! Spørg løs, hop højt, og bland jer i showet!

Børnene og de voksne bliver inviteret til at klappe og synge. Måske endda lidt sang som kanon. Er der fødselsdag, spilles to-tre sange, og der kan evt. laves et specielt vers til fødselsdagsbarnet.

MASSER AF GUITAR til fødselsdagsfesten, børnearrangementet, på legepladsen, biblioteket, i børnehaven, folkeskolens yngste klasser, kulturhuset, butikken eller beboerforeningen.

Aldersgruppe 2-8 år – og selvfølgelig de voksne.

“Dejlig og samlende oplevelse for alle i lokalet

Det var meget på børnenes præmisser, som favnede de fleste aldre op til 10 år. Kan varmt anbefales som indslag til børnefødselsdagen.”

MASSER AF GUITAR anmeldt på Eventzonen.dk 6. september 2020.

Jan er god til at fange stemninger, improvisere og tale med børnene. Sangene er nøje afstemt til børnenes alder og vil aftalt med dig som arrangør. Det er også muligt at foreslå sange.

I november og december er der selvfølgelig mest julesange på programmet, der så hedder HJERTER TIL JUL, et af Jans numre.

Varighed: 25-60 minutter. Sangene vil blive justeret i forhold til børnenes alder. Eget sang- og guitaranlæg kan medbringes.

Simpel sang. For de lidt større børn. Om at bruge sproget ordentligt.
Hjerter til jul. Et lille eventyr om et julehjerte. For alle aldre.

“Perfekt – særligt til de 2-5 årige.

Det er nærværende, interaktivt, og ungerne er helt med.”

MASSER AF GUITAR anmeldt på Eventzonen 8. september 2020.

Vælg en sang, så går vi i gang!